Werken met de legende van koning Arthur
De meeste mensen hebben wel gehoord van koning Arthur, zijn magische zwaard, van Merlijn de Tovenaar, de Ridders van de Ronde Tafel en de zoektocht naar de graal.
Deze legende was geboren uit een wanhopige verlangen naar een eerlijke en machtige held die het volk zou redden van de golven van barbarisme en de chaos van hun tijd. In het verhaal wordt deze wens vervuld als Arthur, met de hulp van Merlijn, de kwade krachten bestrijdt en een ideale maatschappij neergezet: Camelot!
Door de eeuwen heen is dit verhaal populair gebleven en elke generatie voegde er eigen hoop en dromen aan toe. Nu kun je leren hoe je jouw eigen persoonlijke zoektocht begint, je eigen zwaard van kracht opeist en Camelot in jouw leven en gemeenschaap bouwt.

Ook in deze training:

  • Je levensvisioen vinden
  • de transformerende kracht van het Magische Archetype
  • hoe ga je om met de chaotische tijd van 'de overgang'
  • de innerlijke 'verwonde koning' genezen
    het herstellen van 'de Woeste Landen'

De Avalon training wordt gegeven door:

ISHI CROSBY wijd zijn leven aan de heling van de Aarde en werkt daaraan vanuit een geintegreerde spirituele, ecologische en maatschappelijke benadering. Hij geeft trainingen over de kracht van mythen in het dagelijks leven en hoe je de energie van de 12 archetypen kunt gebruiken voor persoonlijke groei. Hij is medestichter van the Pennacultuur School ; www.permacultuur.eu en ceremonie leider voor Zweethut ceremoniŽn.

SARAH CROSBY- VAN DER ZEE is na een jeugd vol sprookjes, muziek en verhalen vanuit de hele wereld altijd geboeid gebleven door andere culturen. Haar bijzondere interesse hebben de mythen en archetypische beelden van de Indianen van Noord Amerika. Zij is gegrepen door de parallellen tussen toen en nu en de mogelijkheid om deze beelden in onze mod,eme tijd toe te passen. Vooral het verhaal van de Vredestichter ligt haar na aan het hart omdat de behoefte aan vrede nu en in alle tijden leeft bij mensen.

 

††Top   Online aanmelden